Ny bil :)

I dag jeg jeg hentet den nye leasingbilen min, en Citröen Berlingo. Bilen er helt perfekt for mitt bruk, ettersom det er en varebil med veldig stor baggasjeplass. I tillegg er det faktisk 3 sitteplasser, noe som gir veldig god plass til både meg og eventuelle passasjerer. Uten en slik bil ville ikke jeg kunne drevet med idrett på det nivået jeg ønsker å drive, og derfor setter jeg naturligvis ekstremt stor pris på all hjelpen jeg får med bilen og finansieringen.

Jeg har en svært gunstig leieavtale med Sulland Bil på Gjøvik, og utgiftene til bilen finansieres ved hjelp av sponsorene mine. Derfor kommer jeg etter hvert til å få satt på reklamemerker på stort sett hele bilen, slik at sponsorene får den profileringen de ønsker.


For øyeblikket er det bare reklame for Sulland Bil på bilen, i tillegg til at jeg har navn, klubb og adressen til hjemmesiden min på bilen. Snart kommer det reklame på både panser, dører og skjermer.

 

Hva synes du om den nye bilen min?

6 kommentarer

aiveta

05.okt.2010 kl.18:52

fint, og likte at den var svart

er sikkelig lei av å se så mange mørke rød biller (random xD)

mariåkristine

05.okt.2010 kl.18:54

Fin bil :D

Nina Wiik

05.okt.2010 kl.18:58

Gratulerer :)

-N

Petter Soleng Skinstad

05.okt.2010 kl.19:34

Takktakk :)

Svart bil passer forøvrig veldig bra til å ha reklame på. Det blir veldig synlig, men samtidig pent.

Madde

05.okt.2010 kl.19:56

Er ikke akkurat den peneste bilen, men praktisk er den jo :)

Petter SS

05.okt.2010 kl.20:26

Agree...

Skriv en ny kommentar

Petter Soleng Skinstad

Petter Soleng Skinstad

21, Gjøvik

Langrennsløper fra Gjøvik som satser 110% på å bli så god som jeg kan bli - og forhåpentligvis er det skikkelig god! På denne bloggen kan du lese om livet mitt som langrennsløper, og ikke minst mye om trening, kosthold og alt annet jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits